Udgivet i Skriv en kommentar

Vi er hjemme igen

Sommerferie hjemme sommer

Sommerferie hjemme sommer

Vi har været på den mest skønne sommerferie på Bornholm. Det har ikke været uden udfordringer for mig, at skulle sejle derover, men det er gået rigtig godt. Selve opholdet var jeg ikke nervøs for. Jeg var nok lidt bekymret for, om jeg ville opleve en reaktion på alle de oplevelser vi skulle have. Og jeg havde på forhånd sagt, at jeg ville have en hviledag en gang i mellem. Også for at vi ikke fik set alt det vi ville de første 5 dage, og så bare skulle have tiden til at gå de sidste 2 dage. Desværre blev de alligevel sådan. Simon og jeg er ikke helt enige om. hvordan man holder ferie. Og vi forsøger begge at gå på kompromis, men det bliver som regel til Simons fordel de første dage, og så til min de sidste dage. Det er bare slet ikke sådan det bør være. Simon er typen som gerne vil ud og lave noget hele tiden, og jeg vil da også gerne opleve noget, men jeg vil også gerne holde fri, og slappe af.

Næste gang gør vi det anderledes

Vi har ikke rigtig været på sommerferie sammen før. For et par år siden havde vi en weekend i Malmø, men det var nu mest for at købe en masse tøj til Sebastian. Jeg havde på forhånd besluttet at ferien på Bornholm ikke skulle planlægges. Vi havde snakket om hvad vi ville ud og se, men valgte at beslutte på selve dagen, hvad vi havde lyst til. Næste gang tror jeg nu at jeg forsøger at planlægge det lidt mere. For at undgå at vi laver en masse 5 dage i træk, og så bare sidder og venter på at vi skal hjem de resterende dage. Det er på ingen måde særlig tilfredsstillende.

Ikke desto mindre kom vi hjem med fornyet energi. Især Simon har vidst haft rigtig godt af at komme lidt væk fra vores byggerod, som har været gået i stå alt for længe. Vi nåede nærmest kun lige at gå ind af døren, så var han i fuld gang med at give det nye værelse primer på væggene.

En dag fuld af ingenting

Jeg selv har været virkelig træt efter at vi kom hjem fra ferie. Den første dag hjemme, havde jeg en aftale med min terapeut. Vi fik os en god snak om det at være angst, men alligevel gennemføre det man gerne vil opnå. Resten af dagen brugte vi sammen med min familie.

I går havde jeg en hel dag fuld af ingenting. En dag på sofaen med en masse dårligt TV, og Sebastian som bare trissede rundt og passede sig selv. Han har også været træt efter vi kom hjem. Han har, ligesom mig, haft brug for bare at lave ingenting. De dage holder jeg så meget af.

I dag kan jeg alligevel mærke, at der skal ske lidt. Sebastian er en smule rastløs, så vi skal nok ud og bruge nogle timer i haven på hans “legeplads”, som han kalder den. Derudover har jeg lidt småprojekter hist og her. Jeg vil gerne have ryddet op på terrassen, og få fjernet alle de visne blomster (der er jo intet som overlever i denne her tørke). Jeg skal også have stillet vand frem til at de små dyr som i den grad har brug for det og måske bliver det også dagen hvor jeg får renset terrassen for alger. Den trænger til det.

Der har været lidt stille herinde, da vi har nydt ferien sammen. For mit vedkommende er den dog ved at være slut. På tirsdag skal jeg på arbejde, hvor Simon og Sebastian de tager en uge mere sammen. I mellemtiden arbejder jeg på nogle blogindlæg. Blandt andet en hækleopskrift som udkommer om et par dage. Det kan I godt glæde jer til.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *