Udgivet i Skriv en kommentar

Vi bygger om

Byggerod Stue

Simon er taget på arbejde. Desværre er det ikke ude i bryggerset, som man ellers kunne have håbet. Da vi startede på byggeprojektet, var det i forbindelse med at Simon havde fri i en uge. De planer ændrede sig. Det er jo hvad der kan ske, når man er selvstændig.

Efterfølgende har han godt nok haft travlt. Så det har betydet at projektet er gået i stå. Mine hænder er nu ellers skruet ok på, men at bygge vægge er ikke lige mit speciale. Hvis der skal spartles, sættes filt op eller males, så er jeg klar.

Så vi bor i rod. Meget rod. Jeg prøver ellers at rydde op, smide ud og sælge ud så der ikke er så meget som fylder. Men der er ingen tvivl om, at vi mangler de to rum, som forhåbentlig snart står klar.

Vi rydder op, smider ud og sælger ud

I mellem tiden forsøger jeg som sagt at få sorteret ud. Jeg har netop haft en stand i 3 uger hos Kram&Co i Holbæk. Det har ikke været den store overskudsforretning, men lidt har vi da tjent på det.

Jeg glæder mig nu endnu mere til i næste weekend, hvor jeg har booket en stand hos Børneloppen to uger frem. Jeg har haft stand der før, og med ret god succes.

Jeg burde virkelig.. 

Men jeg burde virkelig få ryddet op her, så vi kan holde ud at være her. Til hverdag har jeg sjældent lyst og overskud. Jeg prøver ellers at tage lidt hist og her, men det er som om at hver gang jeg fjerner 5 ting, så kommer der 10 ting til. Hvis vi nu bare var lidt bedre til at rydde op efter os selv, så blev det måske ikke så slemt.

Jeg burde virkelig også få vasket noget tøj, skiftet sengetøjet, vasket håndklæderne og plante min Pilea om. Og tusind andre ting. Mon jeg når det? Det gør jeg nok. Måske.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *