Udgivet i Skriv en kommentar

Strik og hækling i 2018

Strik hækling

Jeg har hele tiden gang i både et strikke- og et hækleprojekt. Ofte flere på samme tid, men det prøver jeg nu at undgå. Det der oftest sker når jeg har flere projekter i gang er, at jeg lige skal låne hæklenålen fra det ene projekt, og strikkepindende fra det andet. Det ender gerne med at jeg ikke lige har fået skrevet ned hvilke nåle og pinde der hører til hvor, og så kan jeg ikke huske det, når jeg beslutter at fortsætte på UFO’en jeg har liggende.

Bloggen her har ikke kørt så længe, men jeg har jo hæklet i mange år, og strikket i ca. 2 år. Og jeg synes da, at I skal se nogle af mine færdige projekter. Det bliver kun dem jeg har lavet i år (det var allerede langt flere end jeg selv huskede). De er alle delt på Instagram, der er jeg som regel ret hurtig til at ligge billeder op, når jeg har gjort noget færdigt. Hvis du har lyst til at følge med derinde, så hedder profilen @livinidk

Strik hækling

Strik hækling

Øverst fra venstre hjørne:

 • Bamsesweater fra Petite Knit. Opskriften købes her
 • En lille pung. Der er ingen opskrift, men pungen kan købes her
 • Endnu en lille pung (jeg havde lige en fase). Desværre også uden opskrift. Men det skal jeg måske lave til jer?
 • Hæklet gavebånd. Der er opskrift på rosen her. Selve båndet er bare en luftmaskekæde som jeg har tilføjet.
 • En hest. Opskriften kan købes her.
 • To gopler til to små for tidligt fødte tvillingepiger. Opskriften er fra Spruttegruppen.
 • Og så lige en bunke: Øverst en karklud, som jeg mener jeg fandt opskriften på i et tillæg til et blad, næst en “leafing cowl”, opskriften kan købes her, og nederst ligger Bamsesweateren.
 • Strikket vaskeklud. Jeg mener ikke at der er en opskrift – men det var vidst noget med at slå 40 masker op med dobbelt tråd bomuld, på pind 4, og så strikke rib, og så glatstrik. Hvis du ikke har mod på det, kan kluden købes her.
 • Suttesnore i en masse! Der er ikke nogen opskrift på, men en google-søgning og så dukker der en masse op. Ellers kan suttesnorene købes her.
 • Små fine grydelapper til legekøkkenet. Ingen opskrift, men grydelapperne kan købes her.
 • En bestilling jeg fik på suttesnore. Der er ingen opskrift.
 • Strikkede strømper til Sebastian. Jeg bruger denne opskrift.
 • En lille trøstemus. Dem kan du læse mere om i denne facebookgruppe.
 • En stjerneuro. Der er ikke nogen opskrift.
 • Hæklede savlesmækker. opskriften er købt privat af Jette Langelund. Hun kan findes på Instagram på profilen @jettelangelund
 • Sjal/tørklæde. Ja det er et mislykket projekt, som jeg endte med at måtte redde. Opskriften er fra Drops, men jeg husker ikke hvilken en.
 • Små ribstrikkede strømper. Opskriften findes her.
 • Og til sidst en barnevognskæde til min lille niece. Der er ingen opskrift.

Det var næsten alt. Noget af det har jeg lavet flere af. Fx trøstemusene og goplerne.

Måske der er lidt inspiration at hente, til dit næste projekt.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *