Udgivet i Skriv en kommentar

Skoldkopper

Skoldkopper børn børnesygdom

 

Så fik de (pokkers) skoldkopper ram på Sebastian. Okay, med fare for at lyde som en ond mor, så håbede jeg, at de ville komme.
For en lille måned siden var vi til fætter Valdes fødselsdag, og han var hårdt ramt af skoldkopper. Vi valgte at komme alligevel. Jeg havde ikke noget imod, at Sebastian blev smittet. Så kunne vi krydse endnu en børnesygdom af på listen. Selvom de er belastende, så er det jo en sygdom som skal overståes.

Jeg var selv 11 år, da jeg havde skoldkopper. Det var bestemt ikke sjovt, for jeg var meget syg af dem. Derfor håbede jeg også for Sebastian, at han ville få dem tidligt.

De første piblede frem i går. Jeg opdagede dem da jeg havde hentet ham fra børnehave, så jeg ringede selvfølgelig derhen og fortalte, at han havde skoldkopper, så andre forældre også vidste, at virussen var i omløb.

Han er ikke hårdt ramt. Jeg håber nu, at der kommer lidt flere end der er nu, men jeg håber selvfølgelig også, at han slipper forholdsvis let igennem sygdommen.

Jeg har bestilt lidt pleje til skoldkopperne fra Kraes. Denne Babybad med havre og kokos som skulle være lindrende på kløen, og denne baby balm også med havre og kokos til at smøre på efter behov.

Derudover skal jeg også have fat i denne spray fra A-derma som skulle være uundværlig.
Så er vi vidst dækket ind, hvis det nu skulle blive slemt.

Tak fordi du læste med

– Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *