Udgivet i Skriv en kommentar

Sikker Hansen

Sikker Hansen Billede Tegning Amning

Jeg har en svaghed for Sikker Hansen. Han har lavet så mange smukke billeder. Det startede for nogle år siden, da jeg fik øje på et billede af en mår (jeg tror da det er en mår) på stumpemarked i Herning, tegnet af Sikker Hansen. Det kom med hjem. Efterhånden har jeg fået samlet lidt forskellige af hans billeder. Og jeg har det er endnu, som jeg stadig er på jagt efter. Mit yndlingsbillede er nu dette, af den ammende kvinde.

Jeg synes det er så smukt. Jeg var heldig, at min mor fandt det til mig. Endda et som er i rigtig god stand.

Jeg ved ikke helt, hvad det er ved det billede. Det er muligvis fordi, at jeg synes amning er et symbol på noget helt fantastisk. Noget jeg er ked af, at jeg ikke gjorde længere, end jeg kunne med min søn. Men der er nok også en smule provokation i det. Ja sådan er jeg. Jeg har ingen forståelse for, hvorfor nogen har noget imod amning, og hvorfor kvinder skal opleve at blive smidt ud fra diverse steder, fordi de giver deres børn mad.

For mig er der ikke noget mere naturligt end det.

Så selvfølgelig skal jeg have et billede hængende i stuen, af en ammende kvinde. Selvom jeg nu ikke tror at det er noget som vil skabe forargelse hos nogle af dem som kommer i mit hjem. Men det er nu heller ikke meningen. Det hænger der fordi jeg kan lide det. Og det er vel det vigtigste.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *