Livsstil, Skønhed & hudpleje

Shellack sommernegle

Jeg har for få dage siden forkælet mig selv med en omgang Shellack.

Jeg er ellers ikke særlig god til at få lavet sådan noget. Jeg hader nemlig at forpligte mig med sådanne aftaler, hvor jeg føler, at jeg ikke kan aflyse, hvis jeg nu alligevel ikke er i humør til at skulle afsted. Eller hvis jeg bare har en dag, hvor jeg har brug for at være hjemme. Men jeg synes jo også, at det er fantastisk at have pæne negle, så jeg gennemfører det som regel alligevel.

På den anden side så elsker jeg at have pæne negle. Jeg er også fortaler for, at man forkæler sig selv med lidt skønhedsbehandlinger en gang i mellem eller en god massage. Eller hvad man nu er til, som får en til at føle sig lidt ekstra.

Så når jeg laver sådanne aftaler, og jeg på dagen står og faktisk ikke har lyst til at tage afsted alligevel, så har jeg nærmest et mantra, som jeg gentager for mig selv. Det er noget i stil med “Lige nu føles det som om, at du ikke har lyst til at få lavet negle. Men når det kommer til det, så synes du at det er ret hyggeligt, og det er den fedeste følelse bagefter, at have overvundet den angst som kom, eller den modvilje du mødte. Og at have smukke negle i de næste par uger. Så skal du heller ikke sætte tid af til at ordne negle selv (hvilket du aldrig får gjort!)”. Og så er det ellers bare afsted med mig.

Forresten så er min nye fine ring er fra Pandora. Jeg er vild med den.

Tak fordi du læste med i dag.

- Line

Vil du opdateres når der kommer nye indlæg? Så følg bloggen på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *