Reklamepolitik

Reklamepolitik og affiliate links

Her på bloggen vil du nogen gange falde over nøje udvalgte reklamer, og affiliate links.
Det jeg reklamerer for eller anbefaler til andre, er produkter som jeg oprigtigt selv er begejstrede for. Angående reklamer, så vælger jeg sommetider at have reklamer for diverse virksomheder.
Jeg er helt vild med iværksættere som syer, strikker, farver garn, laver smuk keramik eller lignende. Oftest er det netop sådanne små (eller store) virksomheder, som jeg gerne støtter her på bloggen. Men kun hvis jeg har lyst.

Det er vigtigt for mig at slå fast, at jeg aldrig kommer til at reklamere for noget, som jeg ikke føler, at jeg kan stå inde for.

Hvad betyder det, at jeg bruger reklamer og affiliate links?

Som sådan har det ikke noget betydning for dig som læser. Hvis du bruger det affiliate link, eller en reklame, som jeg deler her på bloggen, og køber derigennem, så støtter du mit arbejde med bloggen, da jeg tjener en lille procentdel af det beløb du køber for. Men det betyder altså ikke at du betaler mere for produkterne.

Jeg markerer altid et affiliate link med en *, sådan at du ved hvornår du trykker på sådan et. Og som regel, skriver jeg også i begyndelsen af indlægget, om det indeholder reklame.