Udgivet i Skriv en kommentar

Påsken

Vi har haft den mest fantastiske påskeferie. Faktisk kan jeg slet ikke huske, hvornår vi sidst har holdt en ferie sammen, der har givet så meget mening. Vi havde takket nej til årets påskearrangementer. Det var for min skyld, for jeg kan ikke længere holde ud at sidde ret længe af gangen. Både fordi jeg får ondt, men også fordi jeg pludselig har fået en del væske i mine fødder. Jeg mistænker lidt, at det måske er fordi, at lillesøster nu har sat sig rigtig fast. Men det er svært at vide. Til gengæld er der ingen tvivl om, at min krop er ved at gøre sig klar til en snarlig fødsel. Så håber jeg bare på, at det betyder, at det er i denne uge det sker. Og med kun 4 dage til termin, er det vel heller ikke helt urealistisk at håbe på.

Påske for hele familien

Vi har lavet så mange gode ting sammen denne påske. Simon og Sebastian har fanget krabber, spillet Playstation og nydt det fantastiske forårsvejr i haven – både med havearbejde og en masse leg. Vi har malet vores soveværelse – det har nu mest været mit projekt, men jeg har fået lidt hjælp til at male langs fodpanelerne. Puslepladsen og sengepladsen til lillesøster er der nu ved at være styr på også. Det er en fornøjelse at kunne sætte hakker ved en masse gøremål. Og jeg har nydt at arbejde i hjemmet, i det omgang jeg nu kunne klare, og samtidig holde de pauser, og nuppe de middagslure jeg har haft brug for. Vigtigst af alt, har det været godt for mig at flytte fokus fra den nærtstående fødsel. Jeg er trods alt en smule nervøs for at skulle føde igen, og bekymringerne omkring dette vil ikke rigtig holde igen, så jeg havde brug for at tænke på noget andet. Det lykkedes.

Mest af alt

Nu hvor jeg er mere eller mindre færdig med soveværelset – med undtagelse af den smule indretning jeg mangler – søger jeg allerede efter et nyt projekt at gå i gang med. Men mest af alt kan jeg mærke, at min krop er træt, og nok har brug for et par hviledage før jeg giver mig i kast med noget nyt. Hvis jeg da når det, før lillesøster ankommer.

Det betyder dog ikke, at jeg ikke skal lave noget som helst. Sebastian har snart fødselsdag, og efter mange overvejelser har vi besluttet at planlægge en lille fest for ham. Det er selvfølgelig med forbehold, men sådan må det nu en gang være.

Jeg har også allerede en del rabarber i haven som skal høstes, og laves til noget godt. Jeg har høstet et kilo i dag. Nogle af dem bliver nok frosset ned, men i første omgang vil jeg lave en portion rabarbersaft ud af dem. Jeg koger altid rabarbersaft efter denne lækre opskrift fra Valdemarsro. Det er min favorit.

Marmelade, kompot osv. får vi ikke rigtig spist, men mon ikke vi også skal have en lækker kage med rabarber, en af dagene. Det tror jeg vi skal. Og i pauserne der strikker og hækler jeg, samt ser “Han, hun og drømmeslottet” på TV2 Play. Jeg er vild med den serie. Og så er den god at strikke til.

Så alt i alt har vi haft nogle rigtig gode påskedage sammen. Det eneste jeg klager lidt over, er at jeg har taget hul på min 5. uge med sygdom. Snot, hoste og ondt i halsen har jeg fået så rigeligt af. Men antallet af virusser som rammer mig vil åbenbart ingen ende tage. Jeg troede netop at det var ved at være slut, men desværre har jeg raget endnu en omgang til mig. Jeg har besluttet at supplere mine daglige vitaminer med en god d-vitamin, og så krydser jeg fingre for, at det kan gøre det. Man har vel lov at håbe.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *