Udgivet i Skriv en kommentar

Lidt julestrik

Julestrik nissehuer jul strik

Det er vældig begrænset, hvad jeg har fået produceret det sidste lange stykke tid. Lysten har simpelthen ikke være der. Lidt julestrik er det dog alligevel blevet til. Jeg valgte at tage lidt bestillinger ind på nissehuer, og jeg er netop nu i gang med at hækle et juletræstæppe, som er det sidste på bestillingslisten i denne omgang. Jeg var lidt i tvivl om, om jeg skulle sige ja til bestillinger i år pga. generne fra graviditeten. Men det har faktisk vist sig at holde mig lidt i gang. Jeg har dog måtte advare om der var lidt længere ventetid, simpelthen fordi det har varieret hvor meget, jeg har kunne holde ud at sidde med mit krea.

Julestrik nissehuer jul strik

Der findes nogle ret gode gratis opskrifter på strikkede nissehuer, fx denne og denne.

Heldigvis har nissehuerne bragt glæde hos de søde unger (okay, måske mest deres forældre) som har modtaget dem. Nu mangler jeg bare juletræstæppet, det er heldigvis også snart færdigt. Bagefter har jeg et par julegaver, jeg rigtig gerne vil nå at få lavet. Det er nu ikke noget, jeg vil stresse over. Bliver de færdige, så er det skønt. Hvis ikke, så må modtagerne bare få dem lidt senere. Det går nok.

Jeg er selvfølgelig også begyndt at planlægge lidt babystrik. Det glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Det bliver nok først mellem jul og nytår, eller måske først i det nye år.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *