Udgivet i Skriv en kommentar

LCHF morgenmad

Lchf castello kaffe bogstavkop

Jeg har siden den 27. maj i år levet efter lchf. De første tre uger var svære. Den første uge gik godt, så var der 5 dårlige dage, så var der 7 gode dage, og et par dårlige igen. Men jeg kunne alligevel mærke en bedring i min mave, og jeg tabte mig også. Jeg besluttede at gøre alvor af det. Og nu er det vel et par uger, at jeg har spist striks lchf.

Lchf er en rigtig god livsstil. Den passer godt til mig. Jeg har tendens til irritabel tyktarm, og dagene hvor det har været slemt er blevet færre. Det var alt. hvad jeg havde af forhåbninger ved den nye livsstil.

Desuden føler jeg ikke, at jeg går glip af noget. Det er ikke altid lige sjovt at se andre mæske is og brød i sig, og jeg må sige pænt nej tak. Men når jeg så kan stå op om morgenen, og spise en morgenmad som denne her…

Lchf castello kaffe bogstavkop

… og få det bedre i maven, og tabe lidt kilo, ja så er det altså det hele værd. Jeg har på den hårde måde (i bogstaveligste forstand) måtte erfare, at min mave ikke værdsætter brød og sukker. Det gør det lettere at lade det være i fred. For det er ikke det værd!
En gang i mellem giver jeg dog mig selv lov. Men hvis jeg endelig spiser is eller chokolade, så skal det virkelig være god is, og chokoladen skal være af god kvalitet. Og det skal nydes.

Karamelkaffe og knækbrød

Morgenmaden her består af en kop karamelkaffe med en smule sukrin gold og fløde. Som regel drikker jeg kun kaffe med fløde om morgenen, da jeg simpelhen ikke er til morgenmad. Men jeg fik bagt en portion knækbrød den anden dag, og det er jeg bare blevet helt vild med. Jeg spiser det enten med flødeost, eller med et godt lag smør, og salt på. Det er lækkert!

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *