Udgivet i Skriv en kommentar

Julen er i hus

Julen 2019, kalenderlys, tulipaner, FDB

Så lykkedes det. Julen er i hus. Det har ikke været uden udfordringer. Tværtimod. Sebastian snuppede en gang omgangssyge i sidste uge, fra onsdag til fredag/lørdag. Og selvom jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at undgå at Simon og jeg blev smittet, ja så blev vi det alligevel. I mandags lå Simon med opkast, og tirsdag blev det min tur. Simon og jeg slap heldigvis billigt, og var kun dårlige i et døgn hver.

Onsdag var jeg så træt, og brugte det meste af dagen på at sove og restituere oven på sygdommen. Torsdag var det på den igen. De sidste gaver skulle købes, og det sidste julemad skulle handles. Fredag havde jeg egentlig mest brug for at ligge i min seng. Eller i det mindste bare få slappet af. Men jeg var ikke kommet helt i hus med gaver og indkøb om torsdagen, så det måtte jeg klare fredag.

I dag er det lørdag. Jeg er færdig med forberedelserne, og i dag skal bruges på at hygge og afslapning. Sebastian går rundt i sit nattøj, og Simon er taget ud for at købe fyrværkeri til nytår. Jeg strikker, sover lidt, vasker lidt tøj, rydder lidt op, og strikker lidt mere. I dag skal foregå helt i vores tempo. Det kan vi godt tillade os, for julen er i hus.

Selvom kalenderlyset påstår noget andet.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *