Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg ville ikke gå på kompromis

Blomster håb drømme angst depression

Blomster håb drømme angst depression

Som bare 15-årig fik jeg en depression. Jeg kom på medicin for det, men fandt aldrig rigtig vejen ud, og pillerne havde ikke den ønskede virkning. Efter en del års kamp gjorde jeg det eneste, jeg følte, jeg havde tilbage af mulighed: undertrykte følelserne.

Jeg ville ikke være offer for sygdommen. Jeg ville videre med mit liv. Jeg ville have en uddannelse, være mor, have et arbejde og hvad man nu ellers gør i livet.

Desværre gik det ikke helt som ventet. Faktisk ved jeg ikke hvad jeg forventede, men jeg forventede i hvert fald ikke at min tilværelse blev forværret. Jeg ville ikke gå på kompromis med min rolle som mor. Sebastian er mit et og alt. Jeg elsker ham himmelhøjt og jeg vil gøre alt for ham. Men jeg ville heller ikke gå på kompromis med min uddannelse, og det skulle vise sig at jeg ikke kunne begge dele.

På kort tid udviklede jeg angst. Det startede med symptomer som kvalme, svimmelhed, nervøs mave og nervøsitet i det hele taget. Så kom angstanfaldende, og der vidste jeg, at jeg var nødt til at gøre noget. Så det gjorde jeg.

Jeg nægtede at give op

Jeg har arbejdet rigtig meget med angsten, og brugt ufattelig mange penge på terapi. Det har hjulpet mig i den rigtige retning, og i dag går det meget bedre. Der er stadig ting jeg har svært ved. Jeg bliver hurtigt træt, når jeg er sammen med andre mennesker. Jeg har ofte brug for pauser og alenetid i løbet af dagen. Men jeg har sagt til mig selv, at det er helt okay, ikke at være som alle andre. Der skal være plads til os alle. Og tænk på hvor kedelig verden ville være, hvis vi alle var ens. Jeg betragter mig selv som at være mere sensitiv og modtagelig. Man behøver ikke have en diagnose for at være sådan.

Men jeg tror på, at det kan blive bedre endnu, og det er derfor at jeg fortsætter med at lede efter flere redskaber til at få mere balance og skabt mere ro i mit liv.

Tak for du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *