Udgivet i 3 kommentarer

Jeg var heldig at finde en rest Engleuld

Rest Strik Engleuld Bamsesweater

Jeg var heldig at finde en rest Engleuld hos Butik Flid. Engleuld fra Tusindfryd er desværre udgået. Men jeg har ladet mig fortælle at CaMaRose skulle have nogle varianter som minder en del om det.

Jeg har været slem til at ty til billigt garn. Jeg gør det stadig af og til, men pludselig fik jeg øjnene op for, at garn som er lidt dyrere, kan et eller andet. Det er bare lidt mere lækkert.

Engleuld er, som navnet antyder, dejligt blødt. Og jeg er lige nu i gang med at strikke en stribet Bamsesweater til Sebastian. Jeg har hamstret Engleuld i flere farver, og har flere projekter på venteliste, som det super bløde garn skal bruges til. Men jeg ved, at der stadig er Engleuld tilbage hos Butik Flid, til bare 32 kr. for et nøgle (det er altså ret billigt).

Kender i det, når man får fingre i noget, som er udgået. Så har man næsten svært ved at bruge det. Sådan har jeg det lidt med mit Engleuld. Så jeg overvejer grundigt, hvad engleulden skal bruges det. Men det ville nu også være synd, at det lå og ikke blev brugt. Jeg er sikker på, at det helt rigtige projekt dukker op på et tidspunkt.

Tak fordi du læste med i dag.

3 tanker om “Jeg var heldig at finde en rest Engleuld

  1. Har du fundet nogle gode erstatninger

    1. Det er desværre ikke lykkedes mig endnu. Men Arwetta fra Filcolana kunne være en mulighed. Eller Baby Alapakkasilk fra Drops.
      Men strikkefastheden er ikke helt den samme, men der vil man nok altid lave en strikkeprøve først uanset 🙂

    2. Hov, faktisk så har jeg lige strikket et par bloomers i engleuld, hvor der i opskriften er brugt Babyull Lanett fra Sandness. Jeg har ikke selv prøvet det garn, men det kunne også være en mulighed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *