Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg skylder en forklaring

gravid, lillesøster, storebror, forklaring
gravid, lillesøster, storebror, forklaring
Processed with VSCO with al1 preset

De sidste to måneder har været de længste jeg har måtte gå igennem i meget lang tid. Samtidig er tiden også fløjet afsted. Det har været en tid, hvor jeg har måtte tage én dag ad gangen. Det har været en tid fuld af glæde, spænding, frustration, tvivl, nedtrygthed, bekymring og så lidt mere glæde.
De fleste som har prøvet at være gravide, kan nok nikke genkendende til alle de her følelser.

Ja, det er forklaringen. Jeg er gravid.

Fra da jeg stod med den positive test gik der kun halvanden uge før jeg blev sygemeldt med kvalme og opkast. Det er snart 2,5 måned siden, og jeg har det stadig ikke bedre.

Lige nu er jeg på et stadie, hvor jeg har et par gode dage en gang i mellem. Heldigvis. Desværre sker det oftere, at jeg lige når at tro, at nu er det overstået. Nu er det slut med at kaste op. Og den efterfølgende nat eller dag, ligger jeg der igen.

Jeg er så træt..

Det er hårdt, og jeg er træt, og jeg har intet overskud. Mig som plejer at kunne få hele dage til at gå med at strikke og se TV. Men ikke en gang strik eller hækling har været tillokkende. Jeg har kun arbejdet på de få bestillinger, jeg har fået. Altså kun det allermest nødvendige, og jeg har kun tager få bestillinger ind, af skræk for at jeg ikke kunne nå at blive færdig med dem.

Lige da jeg opdagede graviditeten var jeg så bange og bekymret, at jeg havde brug for at gøre noget for at turde tro på det. Så jeg strikkede en lille hue, og en suttesnor til baby. Men det er også det eneste, jeg har fået lavet til hende indtil videre.

Jeg har dog besluttet, at så snart jeg er færdig med de sidste bestillinger, så vil jeg begynde at strikke lidt til hende. Det har jeg nemlig brug for at gøre, kan jeg mærke.

Og i mellemtiden håber jeg bare, at jeg får fordelt den smule overskud jeg har, lidt bedre. Bloggen betyder rigtig meget for mig, og det er en af de få ting jeg ikke vil give op på.

Desuden har jeg skrevet en masse indlæg allerede her i graviditeten. Det er lavet lidt dagbogs-agtigt. Jeg håber, at andre gravide vil tage godt imod, at jeg bryder nogle af de “tabubelagte” emner, som der er (mange af), når man er gravid.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *