Strik

Strikket jakke

strik, babystrik, jakke, babyjakke

Vi skulle bruge en lun trøje, eller jakke om man vil, til lillesøster, til når hun skal med ud og køre i bil. Jeg har ellers kigget på diverse jakker og dragter i uld, men husker fra da Sebastian blev født, at det slet ikke var nødvendigt. En lun trøje, en lille hue og så havde vi hans dyne eller et lunt tæppe med. Det var alt rigeligt.

Jeg har længe haft kig på denne fine og simple jakke, så det var oplagt, at det var den valget faldt på da jeg skulle strikke en babyjakke til lillesøster.

Opskriften ligger her, frit tilgængelig på Mayflowers hjemmeside. Deres hjemmeside er i øvrigt et besøg værd hvis du leder efter gode opskrifter. Jeg vidste ikke at de havde så mange gode, gratis opskrifter liggende på deres hjemmeside, før jeg faldt over denne på Babyjakken, på Pinterest.

Jeg har faktisk også fundet en bluse til mig selv derinde, som jeg gerne vil strikke på et tidspunkt. Men lige nu mangler jeg ikke flere strikkeprojekter. Jeg har masser på to-do listen.

Pt. srikker jeg på Leonoras dåbskjole, en Ingen dikkedarer sweater til mig og jeg hækler også på et babysvøb til Leonora. Og derefter tror jeg, at jeg skal strikke de søde shorts fra Ellens legesæt. Jeg har nemlig endnu et nøgle garn i overskud fra et tidligere strikkeprojekt, som gerne skulle bruges. Det er nu meget rart, at få tyndet lidt ud i garnlageret. Selvom købestoppet er knap så sjovt.

Tak fordi du læste med i dag.

- Line

Vil du opdateres når der kommer nye indlæg? Så følg bloggen på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *