Udgivet i Skriv en kommentar

Hvorfor lider du af angst?

Drømme angst livsstil

Hvorfor lider du af angst? Det er desværre noget du kun selv kan svare på. Nogen gange kunne det være rart, hvis andre kunne fortælle en hvorfor. Eller hjælpe en lidt på vej til svaret. Det er ikke sikkert, at der er en årsag. Nogen er bare født mere ængstelige end andre.

Drømme angst livsstil

Men selvom jeg ikke kan give dig svaret på, hvorfor du lider af angst, så kan jeg fortælle dig, hvorfor jeg gør. For det tror jeg faktisk, at jeg endelig har fundet ud af.

Jeg lider af angst, fordi jeg hele mit liv har haft travlt med at gøre, hvad jeg troede alle andre forventede af mig. Jeg har siden jeg var lille, været bange for at gøre folk skuffede eller kede af det. Det er overordnet set, grunden.
Det største problem er at det har gjort mig usikker. Usikker på at tage mine egne valg, i stedet at tage dem andre synes jeg skal. Men tænk sig lige, at være den som tog nogle valg udelukkende for sig selv. Det vil tilnærmelsesvis være det man kalder at “følge sine drømme”. Det må da være noget af det mest modige man kan præstere. Men bliver man anerkendt for det? Det øver jeg mig på at være ligeglad med.

Jeg er bange for at føle mig som en fiasko

Jeg har det jo sådan at jeg ikke vil have noget i mod at leve et liv, som ikke indeholder flere penge end vi skal bruge for at overleve og have et sted at bo. Det er ikke pengene det kommer an på. Det er at være rig på drømme, godt humør og tid med min familie.

Måske får man angst fordi man strider imod sine værdier?

Mit største problem på nuværende tidspunkt er, at jeg er bange for at føle mig som en fiasko.
På den anden side ville der falde en kæmpe sten af mine skuldre, hvis jeg jeg tog den store beslutning, som jeg føler ligger og venter på mig.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *