Udgivet i Skriv en kommentar

Hver eneste søndag

Søndag Ro Liv Balance Drømme

Søndag Ro Liv Balance Drømme

Hver eneste søndag stiger frygten, og det dårlig humør op i mig. Det starter allerede om lørdagen. Tankerne “lørdagen er snart slut, i morgen kommer dagen til at gå endnu hurtigere, og så skal jeg allerede på arbejde igen” kører bare rundt. Men søndagen er nu værst. 5 dages arbejde, før jeg igen har to dage, hvor jeg er mere eller mindre herre over min egen tid.

Jeg øver mig i at leve mere i nuet, og ikke bekymre mig om i morgen. Bare nyde fridagen, i stedet for at frygte morgendagen. Nogen dage er det bare sværere end andre.

Der må findes en bedre måde at arbejde på. Jeg prøver virkelig at få det bedste ud af det, men det er ikke så let pt.

Tænk at det var pladsen jeg ønskede mig så meget. Man får ofte hvad man beder om eller ønsker sig. Jeg havde bare forestillet mig noget helt andet.
Når det er sagt, så har de første 9 måneder været rigtig gode. Det er først de seneste 3 måneder, at udfordringerne er startet.

Det er okay..

Men det er selvfølgelig også okay at opdage, at det man valgte at prøve, ikke lige var sagen alligevel. Det ændrer ikke på, at jeg rigtig gerne vil færdiggøre det. Men jeg har brug for meget mere frihed. Jeg har brug for at bestemme mere over min egen tid. Om det så betyder, at jeg skal leve af havregrød. Og jeg spiser ikke en gang havregrød.

Man tilpasser sig forholdene. Og alting skal nok løse sig. Når alt kommer til alt, bliver man ikke mere lykkelig af at kunne købe alle de designerting og dims og krams, som mange finder behov for via de sociale medier.

Hvad vil jeg helst? Bo i et Insta-hjem eller bo i et hjem?

Tror faktisk jeg vælger det sidste.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *