Udgivet i Skriv en kommentar

Hvem definerer, hvad det vil sige at have travlt?

stress travlt hård uge

stress travlt hård uge

Jeg skulle til at kalde indlægget her for “en travl uge”, da det slog mig: hvem definerer, hvad det vil sige at have travlt? Travlt for mig, er næsten med garanti ikke det samme, som travlt for dig.
Kender I ikke det, når man synes at nogle mennesker farer rundt, og konsekvent har aftaler og ting de skal. De trives sandsynligvis i det. Jeg ville føle, at jeg havde travlt. Måske endda på grænsen til at være stresset. Jeg er sådan en, der har brug for at sidde alene derhjemme med strikketøjet i hænderne. Eller bare ligge i min seng, med en skøn meditations-lydfil i ørene. Men jeg kender en masse mennesker, som overhovedet ikke ville trives i det. De finder ro i noget andet.

Så i stedet for at skrive at jeg har haft “en travl uge”, vil jeg hellere kalde det for “en hård uge”. At sige at jeg har haft travlt, ville nok mere være en god (og den letteste) undskyldning for ikke at have udgivet blogindlæg.

Det er egentlig ærgerligt. For jeg finder rigtig meget ro i at sidde og skrive. Jeg elsker det. Simpelthen.

En hård uge

Men jeg vendte tilbage til mit arbejde i tirsdags, og det synes jeg har været virkelig hårdt. Både fordi det bare er hårdt, at vende tilbage efter ferien, men også fordi at jeg ikke rigtig trives på mit arbejde for tiden. Det har jeg desværre ikke gjort i et stykke tid. Når man har det sådan, er det ikke særlig motiverende at skulle på arbejde. Slet ikke når jeg drømmer om at arbejde med noget helt andet.

Heldigvis har jeg haft den fedeste weekend. Den er også brugt på arbejde, men på mit gamle arbejde. Og selvom det har været en hård weekend, og at jeg har arbejdet i rigtig mange timer, så har det også været virkelig sjovt. Men jeg har også været træt. Især i går da jeg forærede mig selv en fridag. Det var en dag som skulle nydes, men som jeg desværre lod ødelægge pga. dårligt humør over, at jeg skulle på arbejde i dag.

Efter alt for mange dage med dårligt humør, kom jeg i tanke om, at jeg netop ikke må give slip i motivationen for min egentlige drøm. Det kan godt være at jeg lige nu sidder i 6-8 timer hver dag, med opgaver som jeg ikke finder særligt tilfredsstillende. Men det skal ikke have indflydelse på min tid når jeg kommer hjem.

Min tid er værdifuld.

Så selvom jeg er komplet opbrugt for energi når jeg kommer hjem, så er jeg nødt til at lave de ting som har betydning for mig.

En psykolog sagde engang til mig at, der skal være balance i mellem det som giver energi, og det som tager energi.

Det er en god ting at huske.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *