Udgivet i Skriv en kommentar

Fin pigestrik

(Indlægget indeholder affiliate links – læs gerne mit indlæg om min reklamepolitik)

Da jeg var heldig og finde en god stak kreative magasiner, heriblandt nogle “Sally’s”, måtte jeg bare strikke denne fine pigestrik. Den har faktisk ikke noget navn. Jo, “rundstrikket pigebluse med hulmønster”. Men den bliver omtalt som “fin pigestrik”, så det kalder jeg den.

Jeg forsøger stadig at få brugt alt mit engleuld. Nu lyder det som, om at jeg har uanede mængder liggende – det har jeg ikke. Der er efterhånden kun 3-4 hele nøgler tilbage, og så nogle rester. Men der var lige to nøgler i “Kit”, som jeg lige kunne bruge på blusen her.

Tusindfryds engleuld er som bekendt udgået, men det bedste alternativ jeg har fundet, er dette her (affiliate link). Det er tyndt og blødt, præcis som engleulden.

Blusen blev tynd men lun, og dejlig blød. Jeg håber virkelig at Leonora kommer til at kunne lide den, når den tid kommer. Ellers er der sikkert en anden lille pige som vil blive glad for den.

Den er strikket i str. 2 år, men da strikkefastheden drillede mig lidt, svarer min version nok mere til en str. 1,5 år. Alt er selvfølgelig relativt, når det kommer til børn og tøjstørrelser. For mig handlede det nu mest om, at få en pause fra alle de dersens store projekter jeg har gang i. Og så var det også en bonus at få brugt lidt garn fra garnlageret.

Opskriften er som sagt fra Sally’s og det er blad no. 6 – 2018. Jeg ved desværre ikke om man kan komme til at købe bladet hvis man evt. kontakter dem. Ligesom man kan med *Maries Idéer”. Men det er da værd at undersøge.

Update: Jeg har fundet opskriften! Jeg havde simpelthen ikke tænkt over, at den originale er strikket i Sandness garn, og at den derfor selvfølgelig måtte findes i et Sandness hæfte et sted. Og det gør den! Modellen hedder Aurora Genser , og findes i Sandness hæfte nr. 1612. Det kan også læses lige her. Så rigtig god strikkelyst, hvis du skulle få lyst til at kaste dig ud at strikke den.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *