Udgivet i Skriv en kommentar

Du skal være hurtig..

rasmilla.dk scarlet rasmilla garn opskrift

Som du måske har hørt, så er rasmilla.dk lukket. Det er så ærgeligt.
Jeg har aldrig været i butikken, men det var en god webshop, og ikke mindst alt Rasmilla-garnet var så lækkert. Jeg ærgrerede mig gul og blå, da det gik op for mig at jeg ikke havde været hurtig nok til at få købt opskriften til Scarlet, samt garn der til.

scarlet rasmilla garn opskrift

Billedet er lånt fra Rasmilla.dk

Men her til aften faldt jeg lige over et opslag på Instagram, med en butik som havde lidt tilbage af Rasmillas yndlingsgarn (den tykke). Og sørme om der ikke også var et strikkekit til Scarlet, og så til bare 228 kr. (i en str. XL). Jeg skyndte mig at klikke et kit hjem. Og så lidt ekstra garn ved siden af.

For længe siden har jeg købt opskriften på vinkelsjalet, og jeg havde lovet mig selv et. Det har jeg bare aldrig fået lavet. Det jeg lavede, var nemlig en gave til en anden. Men nu kommer der garn hjem til det. Så må jeg nok hellere få det lavet. Det bliver så i en tykkere version, for i opskriften skal man bruge den tynde yndlingsgarn. Det betyder, at der nok går lidt mere garn til sjalet. Men pyt med det. Jeg har nemlig bestilt to nøgler i hver farve. Så ved jeg, at der er nok.

Hvis du også skal nå at have lidt af det lækre garn, eller et af strikkekittene, skal du skynde dig. Det er restsalg, og jeg vil tro at det går stærkt.

Nu vil skynde mig at strikke min Ingendikkedarer Sweater færdig, så pindene er ledige til Scarlet.

Tak fordi du læste med i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *