Udgivet i Skriv en kommentar

Det kølige vejr er kærkommen

Sommeren har været herlig. Lidt for varm til mig, men i år har jeg da haft følelsen af, at det har været sommer. I modsætning til sidste år. Eller var det forrige i år?

Det er dog et drastigt vejrskifte vi har været udsat for i de senere dage. Men selvom det næsten er efterårsagtigt nu, er det kølige vejr kærkommen. Jeg holder af at putte i dyner, varme mig i strik sweatre og uldne sokker. At kunne sidde inden døre med god samvittighed og se en film, og drikke varm kaffe, i stedet for iskaffe. Selvom iskaffe også er lækkert. Til foråret, ved jeg at det hele er omvendt.

Jeg ved, at når vi når til Januar, begynder jeg igen at længes efter forår og sommer. Men lige nu er jeg mættet af sommeren.

Den varme sommer har krævet nogle ofre, og det er nok det, som har gjort, at jeg nu har fået nok af det varme vejr.

Min have er brun

Have Pelargonier Efterår VejrHele min have er brun. Alle sommerblomsterne jeg købte, er visnede. Det skete den uge vi var på Bornholm. Selv den nye Hortensia som er plantet i bedet, har svært ved at overleve. Der er kun perlargonierne tilbage. Dem nupper jeg snart stiklinger af, så jeg har nogle jeg kan plante ud til næste år. Det skulle være så nemt siger de. At tage stiklinger af Pelargonier. Så det prøver jeg i år.

Måske nogen af jer har et tip til den slags?

Endnu en gang er det lykkedes mig at ødelægge mine chokoladeblomster. Det er ellers en af mine yndlings blomster. Men den skulle være svært at overvintre, har jeg hørt. Så selvom jeg så dem i Netto den anden dag, til bare 20 kr. for en stor plante, lod jeg dem stå. Jeg havde alligevel ikke lyst til at kaste mig ud i overvintring af chokoladeblomster. Måske til næste år.
I år holder jeg mig til pelargonierne.

Hvis vi bor her til næste forår, så har jeg planlagt at anlægge et markblomsterbed. Det ser så fint ud. Og vi har et stykke i haven, som vi ikke rigtig får brugt. Sandheden er at vi planlægger at sælge vores hus. Simon knokler for at få det sidste færdigt, og så skal det sættes til salg.
Vi endnu ikke hvad vi leder efter. Et rækkehus? En smuk murermestervilla med skråvægge eller måske et helt nyt hus? Hvem ved.

Jeg er i hvert fald spændt på, hvor vi ender.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *