Udgivet i Skriv en kommentar

Det går fremad

Indeholder et affiliate link, market med *. Du kan læse mere om min reklamepolitik her.

Denne her Ingendikkedarer sweater har bestemt ikke være uden dikkedarer! Okay, det var måske lidt min egen fejl, da jeg valgte ikke at lave en strikkeprøve, før jeg gik i gang. Men hvem gider at lave strikkeprøver, når man bare gerne vil i gang? Det gør jeg. Nu. Jeg lærte lektien på den hårde måde.

Jeg var i gang med bærestykket, og da det kun er anden gang, at jeg strikker en sweater til mig selv, kan det godt være en smule overvældende, at sidde der, med alle de masker. Men det er også ren terapi. Og en test for tålmodigheden. Nå men da jeg endelig var ved at være færdig med bærestykket, og fik gjort klar til ærmer, ville jeg lige prøve den. Bare for at se om den var for lille. Det var den ikke. Nej – den var nærmere 1-2 størrelser for stor. Behøver jeg at sige, at jeg var lidt træt af mig selv lige der?

Den gik ikke

Så jeg måtte trevle det hele op. Og naiv som jeg sommetider kan være, troede jeg at jeg bare lige kunne skille den silkemohair og de to tråde uld jeg havde brugt. Det kunne jeg ikke. Silkemohair filtrer ret meget. Så jeg lavede et kæmpe garnnøgle i stedet for, og krydsede fingre for at der var nok garn til en ny Ingendikkedarer sweater.

Ingendikkedarer sweater strikDet ser der heldigvis ud til at være. Og trods lidt udfordringer med den nye, så går det fremad. Jeg måtte trevle ribkanten forneden op, da trøjen var for kort, og skulle strikkes lidt længere. Men denne gang funger det, og om lidt skal jeg i gang med ærmerne.

Så blev den alligevel klar til efteråret.

Selvom jeg havde lidt udfordringer med strikkefastheden, er det nu alligevel en sweater som er let at strikke. Den er et godt begynderprojekt, og det er nok heller ikke for sjov at den hedder Ingendikkedarer sweater. Opskriften kan findes her.

Min er forresten strikket i 1 tråd Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg, og 1 tråd Drops kid-silk*.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *