Strik

Bloomers i engleuld

Strikkede bloomersStrikket suttesnor

Lidt babystrik er det da blevet til her på sidste. Blandt andet har jeg strikket disse virkelig søde bloomers – eller Blebukser, som de kaldes i opskriften.

De originale er strikket i Babyull Lanett fra Sandness, men da jeg stadig har en del engleuld på lager, var det nærliggende for mig, at bruge det i stedet for.

Jeg forsøger virkelig ikke at købe mere garn pt. Men det er sørme svært at lade være. Jeg ville fx virkelig gerne hækle dette babysvøb til lillesøster. Men for nu, må det altså vente lidt.

Opskriften på de søde bloomers har jeg fundet i Maries Idéer nr. 6 – 2018. Jeg har strikket dem i str. 0-3 mdr.

Hvis du ikke har bladet, ved jeg, at det muligvis kan købes ved at skrive til Maries Idéer. Alternativ kan du læse det i appen Pling. Jeg er selv flittig bruger af Pling. Jeg har altid elsket at købe magasiner. Og selvom jeg fortsat gør det af og til, så er det væsentligt billigere for mig at bruge Pling. Og så sparer jeg også en del plads – og plads er der altid for lidt af.

Suttesnoren i perlestrik

Suttesnoren har jeg også selv strikket. Der er ikke nogen opskrift – blot en idé som opstod, fordi jeg så kunne få brugt nogle af mine fine gamle knapper.

Jeg har egentlig bare slået 8 masker op på pind 2,5 og strikket frem og tilbage i perlestrik. Kantmaskerne er taget løst af hver gang en vrangmaske var kantmasken – for at lave den mest jævne kant.

Jeg har strikket til ønsket længde og lavet et knaphul ca. 2-3 cm før den ønskede længde nås. Bagefter har jeg monteret snoren på en klips, samt syet en fin knap i.

Man skal dog være opmærksom på at snoren giver sig, og på anbefalingerne omkring længden af suttesnore. Det er også derfor at der ikke kommer en egentlig opskrift på den. Desværre tror jeg, at den giver sig for meget til at være 100% sikker. Vi bruger ikke suttesnore særlig ofte – og aldrig uden opsyn – derfor vælger jeg nu at bruge den alligevel.

Tak fordi du læste med i dag

- Line

Vil du opdateres når der kommer nye indlæg? Så følg bloggen på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *