Udgivet i Skriv en kommentar

Bamsesweater – dog uden bamse

Bamsesweater strik

Bamsesweater strik Bamsesweater Strik

Jeg har strikket denne virkelig lækre Bamsesweater til Sebastian. Den er strikket i de bløde Engleuld, som jo desværre er udgået (men jeg har hørt at CaMaRose har et garn der minder meget om). Engleulden er ikke det anbefalede garn i opskriften – det er Anina og Tilia fra Filcolana.

Opskriften er fra Petite Knit og findes her.

Jeg er stadig ikke en specielt garvet strikker, men jeg synes alligevel, at den var temmelig nem at gå til. Og så er den strikket top-down, hvilken jeg helt klart er tilhænger af. Jeg er ikke fan af alt for meget monteringsarbejde.
Jeg lærte en ny teknik: vendestrik. Der måtte jeg lige google mig til en video med en vejledning. Desuden er det første gang, at jeg strikker stribet, og det testede godt nok min perfektionisme en smule (okay, meget!). For normalt vil striberne blive en smule forskudt ved farveskiftene, hvilket jeg gerne ville undgå. Alternativet blev så ingen synlige farveskift, men en skrå linje ned gennem trøjen på maven og ærmerne. Det var første og sidste gang jeg brugte den teknik. Næste gang lever jeg med forskydningerne.

Det vigtigste er dog at Sebastian er glad for sin nye Bamsesweater, og han har allerede taget den i brug, selvom den var tiltænkt som en del af vintergarderoben.

Jeg elsker at strikke i små størrelser. Måske jeg også kommer til at holde af at strikke i voksenstørrelser en dag.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *