Udgivet i Skriv en kommentar

2019, jeg glæder mig til at se hvad du byder på

Best nine, baby, strik, gravid, hækling, bullet journal

Jeg vil starte med at ønske er rigtig godt nytår til dig som læser med. Jeg håber at din nytårsdaften blev præcis som du ønskede, og ligeså med årets første dag.

Vi havde den hyggeligste aften med vores gode venner, og i dag har vi sovet længe, strikket, spillet iPad og Playstation, spist kransekage, sovet middagslur, set film og om lidt står den på hjemmelavede burgere til aftensmad.

Jeg kan godt mærke at vi har været ude i går, og at vi er kommet sent i seng. Min krop kvitterer med kvalme, træthed, hovedpine og nogle gode plukveer. Men det er helt ok. For det var aftenen og selskabet i den grad værd.

Årets første dag fristede mig til at gøre status. Nogen gange husker man de dårlige episoder bedre end de gode. Derfor kan det være godt at gøre lidt status. Hvis man da er til den slags. Det er jeg.

2018 har på mange måder været et helt okay år. Der har været op- og nedture, præcis som alle andre år. Men dette år har alligevel haft lidt flere begivenheder med sig.

  • Vi har fået intet mindre end tre nye kusiner i familien. 1 i januar og 2 i april
  • Vi måtte tage afsked med et kært familiemedlem
  • Vi havde den dejligste sommerferie på Bornholm
  • I slutningen af august fandt vi ud af, at Sebastian skulle være storebror til næste år.

Der er helt sikkert noget jeg har glemt. Men det er også svært at huske et helt år.

2018 har desuden været året hvor stressen og angsten pludseligt vendte stærkt tilbage. Det arbejder jeg på. Men det er en kamp, som er hård. Heldigvis har jeg en masse gode redskaber til at komme igennem, og selvom jeg har dage, hvor jeg helst vil være i fred, og tårerne bare skal have lov til at flyde i en lind strøm, så er jeg optimistisk. Jeg er på vej ovenpå igen, og jeg skal nok komme helt til tops.

Jeg glæder mig til, at komme rigtig i gang med år 2019

Jeg glæder mig til at se hvad 2019 byder på. En lillesøster ved vi da kommer omkring april-maj. Hende glæder vi os ubeskriveligt meget til at byde velkommen til verden.

Forhåbentlig kommer der også til at være en masse babystrik i år. Dét, og så har jeg et lille ønske om at få skiftet mine (billige) købte strikcardigans ud med nogle lækre hjemmestrikkede nogle. Jeg har allerede et par stykker på strikke-to-do-listen. Måske det er en liste I kunne tænke jer at få indsigt i?

Sommeren 2019 håber jeg bliver tidspunktet, hvor vores hus er klart til at blive sat til salg. Jeg er spændt på, hvor hurtigt, eller langsomt, salget går, og om vi mon er så heldige at det helt rigtige, nye hus dukker op. Eller om vi i en periode skal finde en lejebolig.

2019 bliver et spændende år, og indtil videre ved jeg kun, at det er startet præcis som jeg ønskede det.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *