Udgivet i Skriv en kommentar

12 år

12 år, kærlighed, årsdag

12 år, kærlighed, årsdagI mandags kunne Simon og jeg fejre, intet mindre end, 12 år sammen.

12 år.. det er næsten ikke til at fatte. Slet ikke med alle de prøvelser vi har været igennem. Men hver gang har vi bevist overfor hinanden at intet skal komme i mellem os.

Det lyder måske en smule pladder-romantisk – men det er nu sådan en gang det er.

Jeg har aldrig hørt om, at der skulle være en magisk nøgle til et langt og lykkeligt forhold. Jeg tror mere på, at man skal kæmpe for det man har. Kærlighed går op og ned. Ligesom så meget andet. Man kan ikke forvente at gå og være nyforelsket hele livet. For dét kræver et arbejde, som de færreste har tid og overskud til.

I løbet af vores år som kærester, har vi fundet en gylden middelvej. Vi har accepteret, at vi i nogle perioder nok er mere venner end kærester. Men det gør ikke noget. For vi er hinandens bedste venner, og vi kan snakke om alting. I perioder er vi noget der nærmest ligner nyforelskede. Og så er der perioder, hvor vi synes at hinanden er ualmindeligt irriterende at omgås. Ja, sådan er det også nogle gange.

Men mest af alt er vi rigtig gode til at støtte hinanden, og vi deler rigtig mange holdninger sådan generelt set. Til gengæld har vi ikke mange fælles interesser, og selvom vi godt kan lide at lave ting sammen, så kan vi næsten bedre lide at lave ting hver for sig. Jeg tror, det er noget af det som gør, at vi har det rigtig godt sammen – at vi kan rumme hinandens behov for at lave det, vi hver især vil.

Tak fordi du læste med i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *